750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

S'amuser à bien manger

Traditional Salmon soup (Retour de Laponie)

200 g onions / 100 g butter / 800 g potatoes / 2 l fish stock / 6 dl cream / sea salt

12 pc. allspice / 5 pc. bay leaves / 2 slice rye bread / 500 g salmon /20 g dill

Simmer chopped onions in a butter. Add peeled and diced potatoes and continued simmering. Add fish stock and cream. Wrapped spices and rye bread to a food cloth and add it to a soup base. When potatoes are almost ready, add diced salmons. Let it simmer until potatoes and salmon is cooked. Remove food cloth. Add salt and chopped dill.

*inspiration

(C'était juste si délicieux !)

Virginie B

Traditional Salmon soup (Retour de Laponie)
Retour à l'accueil
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article
A
A tester absolument car toute la famille aime le saumon...Bonne journée...
Répondre
A
[...] Y a t il du nouveau ?: *crédit photo   En janvier j'aime bien lancer des nouveaux r... http://t.co/4sgnRxOG 23 hours ago Figue et Sardine sur FB « Traditional Salmon soup (Retour de Laponie)  |   [...]
Répondre